Om os

Rainbow - Valg af opbevaring og indeslutning til alle dine flydende behov

Rainbow blev oprettet i 2006 og har konstant specialiseret sig i at arbejde på de bedste flydende opbevaringsmuligheder og løsninger for vores kunder over hele verden for at gennemføre deres projekter med succes.

Hvad gør vi?

Vi har forpligtet os til at levere værdifuld og bærbar væskeopbevaring og service til vores kunder inden for landbrug, kunstvanding, konstruktion, regnvand opsamling, brandbekæmpelse, olie og brændstof. Vi har mange slags vandtanke og brændstofblærer med standardstørrelser og materialer til mest almindelige brug. Vi tilbyder også skræddersyet produktionstjeneste, der imødekommer de større eller unikke opbevaringsbehov. Vi sigter mod at være en global virksomhed, der leverer løsninger, produkter og tjenester, der opfylder dine likvide behov.

about us 1

Hvilke produktvalg tilbyder vi?

Vi tilbyder dig sammenfoldelige flydende opbevaring af blæretanke til både drikkevand og ikke drikkevand, kemisk opbevaring, brændstofopbevaring, regnhøsting og fiskeopdræt osv.

Sammenfoldelige vandtanke, blærer, poser

4X4 / SUV / 4WD vand flexitanks vandblære

Sammenfoldelige tønder med regnvand

Pude brændstof blæretanke

Oppustelige svømmebassiner til voksne og børn

Fleksibel fisketank til opdræt og opbevaring af fisk

Derudover kan du vælge det materiale, størrelse, form, du ønsker, i henhold til den væske, du har brug for. Der er mere end en måde, du kan vælge, selv at gemme den samme væske. Du kan tage dine omkostninger, plads, transport og anden anmodning med i overvejelsen, og du kan stole på os, hvis du er i tvivl om alt det ovenstående. Vi finder en nøjagtig opbevaringsløsning, der opfylder dine krav.

about us 2

Brug og fordel af vores vigtigste produkter

Der er en lang række anvendelser til vores fleksible flydende lagertanke.

Sammenfoldelig vandblære: Drikkevandblære fremstillet med bedre materiale bruges i ørken- og tørkeområder. Spildevand og gråvandslagringsblære er også tilgængelig.

Brændstof og kemisk opbevaringsblære: Vores brændstofblære er en fleksibel og økonomisk metode til at indeholde brændstof, olie og kemikalier som gødning og pesticider osv.

Regnvandstønder: Meget brugt til opsamling og høst af regnvand, og regnvandet kan genbruges til havearbejde, vaske biler osv.

Sammenklappelige bløde blæretanke har mange fordele sammenlignet med stål- og faste plastbeholdere. De er lette at opbevare, transportere, lette at oprette og kan opbevare større mængder.

Service

Vi dækker alle punkter i kundeservicen. Vores kunders tilfredshed er den første ting, vi forfølger.

Vi kan tilbyde dig tilpassede tjenester. Vores professionelle team kan hjælpe dig med at finde den ideelle tank, der bedst opfylder dine krav. Og vi har også en god eftersalgsservice, og vi kan levere den bedst mulige service til dig.

Få hjælp med Rainbow, hvis du har spørgsmål om vandopbevaringstanke.

Ring til os på + 86-29-85518382, eller du kan sende din forespørgsel til vores e-mail: admin@softliquidtank.com