Landbrug Vandopbevaringstanke

- Jun 24, 2019-

I dag bruges lagringstanker til landbrug i vid udstrækning inden for landbrug, landbrug, transport og andre felter.

Vandblærer og traditionel vandopbevaringsbeholder er i det væsentlige forskellige. Vandopbevaringsposer kan tilpasses til forskellige typer. Det erstatter de tunge, rustbenede og kortvarige jernspande i fortiden. Vejoverfladen er ikke god, og det skader kroppen og forlænger livet. Det vil ikke blive brugt normalt på grund af sæsonændringer under brug.

主图image

Landbrugsvandlager kan foldes og opbevares, når den ikke er i brug, hvilket reducerer den besatte plads. Det har god tætning og korrosionsbestandighed. Det er lavet af forstærket materiale med anti-korrosion, frost, anti-oxidation og anti-ultraviolet. Det påvirkes ikke af havvand, kemikalier, kemikalier, oliepletter, syre og alkali og vandlevende organismer: ingen forurening, ingen skade. Miljøet er et miljøvenligt produkt.

Vandopbevaringsposer skal klargøres inden påfyldning. Kontroller for skader, vælg kvalificerede containere, rengør indersiden af beholderen, negle og skarpe genstande på væggen, håndter den ru overflade på forseglingen og læg bølgepapir.

Efter færdiggørelse skal du flytte væskeposen til beholderen til brug, ventilen vender opad og installere ledepladen. Hvert stålrør og baffel skal være låst med et kabelbånd, forbundet til fodringsrøret, og løfterøret er fast og fastgjort. I det senere fyldetrin beskadiges ventilflensens flange, og belastningen startes. Indtil den er installeret, skal hele processen tage sig af, og varerne lukkes. Den højre dør på containeren er lukket, et advarselsskilt er knyttet til den venstre dør, og transportfirmaet tilføjes. Seglet leveres sikkert til destinationen.

主图image

Filmdannelsesprocessen for vandopbevaringsposen afsluttes ved fusionen mellem emulsionspartiklerne. Efter filmdannelsen er den intermolekylære spalte større, og coatingfilmen er relativt løs. Opløsningsmidletypen af gummivandblære afhænger af polymermolekylerne i opløsningsmiddeldampaprocessen. I processen med afsætning af en film er molekylerne relativt stramme, og hulrummene er også små.

Hvis du er interesseret og ønsker mere information. Tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer til dig så hurtigt som muligt.

E-mail: connie@softliquidtank.com


Et par af:Hvordan bruges gummipapiropbevaring? Næste:Hvad er vores sammenklappelige vandtanke lavet af - pvc-coatet presenning