Blære trykbeholder til brug for trykpresning

- May 26, 2019-

Den bedste løsning til bro engineering test

I den indledende fase af brokonstruktionen er forbelastningen af brobelastningen et centralt arbejde i projektets kvalitetskontrol. Tidligere var den traditionelle metode at sætte jorden i jernkasser eller sandsække og sætte dem på broen til den faktiske trykprøve, som skal betale en masse menneskelige ressourcer og ressourcer til at bære et stort antal bærende elementer fra lavt sted til broen.

Desuden er rengøringen af sandsækken også et meget tungt arbejde efter præ-pressture-testarbejdet. Det er endda nødvendigt at bruge nogle tunge faciliteter som gravemaskiner og kraner til at hjælpe bygningen. I byggemiljøet er tiden mere tidskrævende og besværlig, og der kræves tung løft. Og håndteringsudstyret kan afsluttes, og der er visse personalsikkerhedsrisici.

water bladderwater bladder

Ovennævnte problemer løses ved fortrykning med en blød sammenklappelig vandpose. Operatøren behøver kun at placere den tomme pose i den forudpressede del, og vægten af den tomme pose er mere end hundrede kilo, som er nem at håndtere og nem at betjene. Derefter kan det testes ved at fylde det med en vandpumpe. På grund af enkelheden, nøjagtigheden, lave omkostninger og genbrugeligheden af sammenklappelig vandtasetestning, vælger flere og flere mennesker at bruge vores bløde bro prespressede vandposer til trykprøvning. Jeg tror, at collapsibel vandtaske helt sikkert vil være det første valg til brobelastning og trykprøvning i fremtiden.


Et par af:TPU sammenfoldelige brændstoftanker Næste:Sammenfoldelig blød vandblære til Bridge Load Capacity Test