Sammenfoldelig blød vandblære til Bridge Load Capacity Test

- May 29, 2019-

Den sammenklappelige blødt vandtank til brofor-presset test er blevet vidt brugt til konstruktion af broer til jernbaner og motorveje.

Når vi bygger broen, skal vi først teste brobelastningskapaciteten. Forlæsning af brobelastningen er en nøgleopgave i kvalitetskontrol af projektet. Den traditionelle testmetode er at bruge jerntanken eller sandposerne, der bærer det faste materiale, til at udføre trykprøvning på broen, som tager en masse arbejdskraft og ressourcer og bringer byggeriet ulemper og testomkostningerne er meget højere.

image


Forlæsning med en blød sammenfoldelig vandpose løser ovenstående problemer. Den tomme taske har en vægt på mere end hundrede kilo, og operationen er enkel. Operatøren behøver kun at placere den tomme testvandspose i den forpresende del. Brug derefter en vandpumpe til at fylde den med vand. Da vandposen er bærbar og sammenfoldelig, let at betjene og genanvendelig, vil den være et ideelt valg til brobelastning i fremtiden.

Selvom metoden til forpresning af vandposen lyder meget enkel, skal du også arbejde forsigtigt, ellers er resultatet meget alvorligt. Her er de generelle trin til forpresning med den sammenklappelige vandpose:

1. Foretag en undersøgelse på stedet for pres

On-site undersøgelser er vigtige. Det kan hjælpe arbejdstagerne med at forstå det forspændte miljø, trykket pr. Kvadrat, størrelsen på den forpresede vandpose og fabrikation af stativet.

2. Produktion og citat af forpresning af ordningen

I henhold til resultaterne af stedetundersøgelsen produceres fortryksplanen og prisen for det tilsvarende skema, og ordningen leveres til konstruktøren, og forkomprimeringsskemaet bestemmes i henhold til den faktiske situation.

3. Produktion af vandpose.

For at bestemme den forudindlæste plan skal du underskrive kontrakten. Det næste trin er at lave en forpreset vandpose.

4. Vandfyldning og forudfyldning af kollapsibet vandpose

Anbring kollaps-vandposen i den forberedte skabelon, og fyld den med vand i den forpresede vandpose.

5. Genbrug af vandposen

Når prækomprimeringen er afsluttet, hæld vandet ud og fold vandposen på et køligt sted for at forhindre, at det ødelægges af mennesker eller rotter.

imageEt par af:Blære trykbeholder til brug for trykpresning Næste:Hvorfor bliver oppustelige puljer så populære?