Udvikling af en fleksibel brændstofblære for at øge varigheden af flyvningen

- Jun 01, 2019-


Udviklingen af en fleksibel brændstofblære for at øge varigheden af et flys flyvningMaijieke blev kontaktet for at designe en fleksibel blære til opbevaring af yderligere brændstof til at supplere den, der er gemt i et flys vinger, med det formål at øge varigheden af flyvningen.

En fabrikant af jetfly kontaktede os for at undersøge muligheden for at øge varigheden af flyvninger ved hjælp af ekstra brændstoftanke. Den udfordring, der blev betroet os, var som følger:

- Et volumen på 800 liter lagring af komplementært brændstof til det, der er gemt i flyets vinger

- En integration af denne tank i et lille rum

- Luftfartsdesign og kvalifikation af tankens ydelse

- Et kvalitetsstyringssystem, der opfylder de luftfartsstandarder

Med en masse erfaring inden for design og produktion af alle slags brændstoftanke, foreslog Maijieke en fleksibel brændstoftank lavet af stof med høj styrke. Dette stof opfylder de luftfarlige standarder for elektrisk ledningsevne og brandbestandighed, som er vigtige for dette flyudstyr.

Vores fabrik har i samarbejde med vores klient fulgt de tekniske parametre for at imødekomme kravene som acceleration, bremsning, levetid ...)

Det centrale element i pålideligheden af tanken var igen varmhærdning i en autoklav. Takket være denne vulkaniseringsproces, skræddersyede værktøjer til vores medarbejderes know-how med hensyn til montering, bestod den første prototype faktisk kundekvalificeringen.

PA142355 800  600

- En præcis dimension, der muliggør let hus i receptionen

- Installation af interiør tilbehør (trækning, elementer til genopretning af indsats ..)

- Dynamisk opførsel, der opfylder de oprindeligt anmodede ydelseskrav

- Pålidelighed ved brug og en levetid på cirka 8 år

Dette samarbejde mellem Maijieke og klienterne har været en rigtig succes. Denne flyproducent taler stærkt om vores fleksible brændstofblære

Hvis du er interesseret og ønsker mere information? Tøv ikke med at kontakte os.

E-mail: connie@softliquidtank.com


Et par af:Hvilke funktioner har vandopbevaringstanken med en fleksibel ramme? Næste:Sådan rengøres Sammenfoldelig PVC fiskedam