Funktion af sammenklappelig regnskov

- Aug 18, 2017-

Indfangning af regnvand er den bedste måde at spare på vand. Vi bør huske på regnvand er en værdifuld ressource, lad det ikke komme væk!

rain water barrel.jpg

Sammenklappelig regnbeholder er dit bedste valg. Den er lavet af korrosionsbestandigt og UV-resistent pvc-stof, punkteringsresistent, hvilket gør det let at opbevare hvor som helst, hvad enten det drejer sig om en garage eller kælder eller haveskur.

collapsible-rain-barrel.jpg

Nu tilgængelig i 10 størrelser, der passer til dit rum! Sammenklappelig regnburk er alle bærbare og lette, når den er tom, den er velegnet til nødopbevaring, camping ture og brændende mand festival. Du kan sætte foldebar og holdbar regn tønde på hjørnet af huset eller ethvert sted for at hjælpe dig udnytte en gratis naturressource, som ikke kun hjælper dig med at grønne din baggård yderligere, det reducerer også efterspørgslen efter behandlet vand og sparer dine penge! Placer det under din rende eller bare på dit dæk, og genbrug vandet til alle dine udendørs behov.

lid of rain barrel.JPG

Toplåg med lynlås, der er en stor mund på toppen af ​​den bærbare regnvand, når du laver lynlåse, Alle indløb og udløb med nettfilter, det er så nemt at indsamle og en maskeret skærm for at holde snavs og udlade.

Den brede åbning giver dig mulighed for nemt at fylde og dræne pander og spande, mens den formonterede dyse på bunden er kompatibel med en haveslange.

netted filter of rain can.JPG

Regnkammeret kan let tømmes og flyttes til nyt sted, selv hvor en vandkilde ikke er tilgængelig.

Du kan sende e-mail eller ringe til os 86-29-8551 8382 for at fortælle os, hvor stor regnvand du har brug for.

Et par af:Fleksible opbevaringstanke til vandhøst i regnfedtområder Næste:Ganges RIver er opført blandt de værste forurenede floder i Asien