Fleksible vandopbevaringstanke til brandbeskyttelse

- Apr 17, 2019-

Vores fleksible produkter er valgt til at imødekomme vores kunders behov ved hjælp af deres priskvalitet og hurtighed af implementering, der står over for stive løsninger.

Her er der lidt andet anlæg end frostsikringen af rørene og oprettelsen af platformen til at rumme den fleksible brandtank. Vores fleksible brandbekæmpelse er hurtig og nem at installere.

"Presenningen er en hurtig og pålidelig økonomisk måde at holde sig i overensstemmelse med brandstandarder, der kræves af SDIS." De fleksible brandtanke er af overlegen kvalitet og har fordelen ved at tilpasse sig alle former for konfiguration. installation, hurtig levering, effektiv eftersalgsservice vi anbefaler Rainbow.

Flexible Water Storage Tanks


God vandforvaltning og bevarelse heraf repræsenterer i dag en stor økonomisk og miljømæssig indsats. Brandbeskyttende fleksible blærer er den ideelle løsning til let at give midlertidig eller langtidsopbevaring af vand.

Den lukkede fleksible tank bruges til lokal opbevaring af vand, opbevaring af ild, regnvand høstning, industriel eller landbrugsrengøring og borevandforsyning. Den fleksible tank bruges også til fodring af damme eller bassiner, rengøring af køretøjer, kunstvanding og vanding af grønne rum ...

Den fleksible opbevaringstank er fremstillet af et elastomer eller plastomer materiale afhængigt af anvendelsen. Det er en pålidelig, økonomisk, økologisk og bæredygtig løsning. Udvalget af tanke spænder fra 1 m3 til 1000 m3 med mulighed for specialfremstilling.

Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om fleksibel opbevaringstank .

E-mail: admin@softliquidtank.com


Et par af:Hvad er blødt vandbeholder? Næste:PVC coated presenningsgulv installation