Hvordan rengør man en blære med vandoplagring?

- Apr 27, 2019-

Vandposen er en fantastisk opbevaringsbeholder, og rengøringen er meget enkel. Den bedste måde at pleje dit reservoir er at rengøre det med sæbe eller andet rengøringsmiddel og vand og tørre det.

Læg en lille mængde vaskemiddel i posen, og sprøjt en halv pose vand, og tilføj derefter en mund. Undgå, at du kan ryste det kraftigt, hvilket kan frembringe meget skum, ryst det et par gange. Derefter skal du tømme vandet og derefter rense det med vand i flere gange, indtil skummet er fjernet.

Bemærk, at producenter af vandopbevaringspose ikke må bruge bagepulver, hvilket er let at forårsage lugt.

Vandstophanen, træk den først ud af vandledningen, og træk derefter den gule vandventil ud. Brug en vatpind og en tandbørste til at hente vaskeåndet til rengøring.

Vær forsigtig, rillen indeni kan ikke ignoreres, brug rent vand efter rengøring i flere gange.

Vandrøret, hvis snavs kun er ved udgangen, er det godt at finde en bambuspind. Hvis hele røret skal rengøres, skal du finde den samme ledning, rulle bomullen og tage vaskevaskemidlet i henhold til ovenstående mængde. Desuden kan du også bruge et håndklæde eller en kludstrimmel til rengøring.

Hvis du ikke vil bruge den et stykke tid efter rengøring af vandblæren, skal vandopbevaringsposen tørres. Derudover skal du kontrollere fugtigheden og holde vandlagringsblæren i et ventileret og åbent rum, der ikke er overfyldt.

Clean Water Bladder


Velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere information om vandlagringsblære: admin@softliquidtank.com

Et par af:Hvorfor bruger vi vinyllamineret polyesterstof som vores bløde vandtanke 'materiale? Næste:Hvorfor er PVC-sportsgulve så populære?