Hvordan bruges bærbar brændstofblære sikkert?

- Apr 30, 2019-

Produktionen af bærbar brændstofblære giver stor bekvemmelighed for de fleste kørere og andre anvendelser af brændstofopbevaring. Den traditionelle brændstoftønde besætter ikke kun jorden, men tjener heller ikke formålet med bærbarhed. De sammenfoldelige brændstofblærer kan foldes sammen, hvilket sparer meget plads, når der ikke opbevares brændstof. Det er også meget praktisk, mens du bruger. I dag vælger flere og flere mennesker at bruge sammenfoldelige brændstofblærer, så er brændstofblæren sikker?

Brændstofblæren er en blød brændstoftank, og blød brændstofblæren er en brændstofbeholder lavet af olieresistent klæbestof. Det har egenskaberne letvægt, sammenfoldelig, slidbestandig, antifald, stærk miljøtilpasningsevne, praktisk transport og enkel at bruge.


Sådan bruges du sikkert med blød brændstofblære? Her er ting, du skal være opmærksom på:

1) Hvis du vil lægge det direkte i bagagerummet på bilen, skal du først rense de skarpe genstande inde i bilen for at forhindre, at olieposen bliver ridset. Det er bedst at lægge et stykke tape eller lærred. Og prøv at bringe den tæt på fronten på bilen for at forhindre punktering i olieposen under pludselig bremsning.

2) Fastgør brændstofblæren, og fastgør den til sidepanelet på bilen med et reb gennem oliesækhåndtaget. Det kan også placeres i den specielle ramme på transportørens flade spand.

3) Hvis det er et transportkøretøj, skal det placeres i den specielle ramme af transportkøretøjets flade spand.

4) Forskellige brændstoffer skal markeres tilsvarende. Det anbefales, at den samme brændstoftank fyldes korrekt med en slags brændstof.


Portable Fuel Bladder


Hvis du vil vide mere information om sammenfoldelig blød brændstofblære, bedes du kontakte os: admin@softliquidtank.com


Et par af:Hvorfor vandlagringsblære er så vigtigt i det daglige liv Næste:Hvorfor bruger vi vinyllamineret polyesterstof som vores bløde vandtanke 'materiale?