Oppustelig rørstoprørblære

- Oct 15, 2019-

Oppusteligt rørstik udvides til midlertidigt at blokere rør under reparationer eller i tilfælde af spild.

Udviklingen af et specielt værktøj, oppustelig rørpropsblære, bidrager meget til installation og vedligeholdelse af storstilet rørledning til vandstik. Det kan bruges til støbejerns- eller plastrør med en diameter på 300-3000mm. Det er let at betjene, intuitivt at kontrollere og kan kontrolleres og fjernes i tide under konstruktionen. Det er blevet et uundværligt lækagetæt testværktøj til lukket vandtest og kunstvandingstest for kommunal rørledningsteknik. Den kommunale rørledningsvand, der tilslutter luftblæren, er lavet af forstærket naturgummi.

image

Før levering testes hver kommunal oppustelig rørpropsblære under 1,5 gange det nominelle arbejdstryk og den tilsvarende rørdiameter. For at sikre styrken i strukturen i den kommunale rørledning, der tilslutter luftblæren, bruger vi en sikkerhedsfaktor på tre gange det nominelle arbejdstryk for rørforsegleren.

Nyttighedsmodellen er især velegnet til vedligeholdelse og test af den lukkede vandtest, den lukkede lufttest, søgning af lækage punkter og den midlertidige vand, der plugges til rørledningsvedligeholdelse, efter at dræningsledningen er forseglet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål E-mail: admin@softliquidtank.com
Et par af:Køretøjs opbevaringsposer Næste:Hvad bruges opbevaring af løgbeholder til?