regnvandsbeholdere blære og sammenklappelige regnvand tønder anvendes normalt i Australien

- Aug 16, 2017-

Australiens bevidsthed om at spare vand er meget stærk, mange mennesker har vant til at tage et bad, lægge en spand under brusebadet eller installere en software og foldebar vandopbevaring udendørs for at samle badet vand, kan bruges til bad vand vanding eller rengøring og rengøring vask. Eller ud af huset for at installere en bærbar og fleksibel vandopbevaringstank eller sammenklappelig regnvandsbeholder for at indsamle regnvand fra tag, derefter vandhave, bil osv. Det kan siges, at folk er vandbesparende, det er at gøre alt for at spare provinsen. At skat og gemme hver dråbe vand er blevet en vane i deres liv.

rain bladders for collection of water.jpg

Hvis du bruger opvaskemaskinen i Melbourne, så beklager du, at du er imod loven.

hvis du vil rengøre din bil i canberra, beklager du, at du er imod loven.

Du kan ikke vandre blomster med undtagelse af onsdag og søndag i Sydney! Ellers er du imod loven!

Du kan se tegn på, at "vandbesparelse" er overalt i Kinas offentlige områder, men i Australien er det blevet brugt mere grundigt.

rainwater tanks bladder.JPG

Australien ligger i en stor tæt skov, men ikke på grund af deres egne fordele på grund af tørt vejr og blindet af lyst til penge, fordampning, så Australien er en relativ mangel på vandressourcer i landet. For at løse dette problem har Australien sat sit syn på det omkringliggende havvand, søvandsrensningsseparationsteknologi for indbyggere i drikkevand ved udvinding, spiseligt vandmangel for at løse problemet forårsaget af tørke.

Vi kan lave mange slags sammenklappelig vandblære og eksportere dem til oversea-markedet i 11 år. Lad os vide, om du har interesse for blærer, kan vi først sende prøve til dig.


Et par af:Hvad med vandressourcerne i Amerika? Næste:Hvad er ballastvand?