Recirkulerende akvakultursystem RAS Fish Farm

- Dec 13, 2019-

Det recirkulerende akvakultursystem (RAS) er en række vandbehandlingsprocesser, der bruges til at opretholde vandkvaliteten ved intensiv fiskeopdræt. Disse trin i det recirkulerende akvakultursystem (RAS) udføres normalt i rækkefølge eller undertiden i serie.

Efter at have forladt fiskebeholderen behandles vandet først som et fast stof, derefter ind i biofilteret til ammoniakkonvertering, efterfulgt af afgasning og oxidation, normalt efterfulgt af opvarmning / afkøling og desinfektion. Hver af disse processer kan udføres ved at bruge en række forskellige metoder og udstyr, men det skal under alle omstændigheder gøres for at sikre, at fiskevækst og et sundt miljø maksimeres.

RAS-designet er designet til dyrkning af ungfisk / rejer. Fisketanken med en diameter på 2 * h1,2m er den bedste størrelse for fiskearterne med bekvem drift, men stor nok til at udføre hydroponisk kultur med lave samlede omkostninger. Den samlede hydroponiske kapacitet på 16 fisketanke er ca. 50m3, udstyret med et RAS-system på 50m3 / t, herunder:

1. Mekanisk filter - højskærmefiltrering;

2. Protein skimmer: både ferskvand og havvand er effektive;

3. Ozongenerator - sikker anvendelse, ingen skade på arter;

4. Nitrifierende biofilter - spand enhed gratis (kunder kan også bygge biofilter for at spare penge)

koste);

5. Denitrifikationsbiofilter;

6. Ultraviolet sterilisator;

7. Kontrolenhed for vandtemperatur;

8. Vandpumpe & luftpumpe;

9. Oxygengenereringssystem;

10. Rørmonteringssystem;

鱼池连接2鱼池连接1

Et par af:Oppustelige vandtanke af pudetype Næste:Hvad er Recirculating Aquaculture System (RAS) i fiskeri