Gummi vandblæretank

- Aug 21, 2019-

Hvad er gummi vandblæretank?

Gummivandblæren er en oliebærende beholder, der er bundet af et olieresistent klæbebånd. Det bruges hovedsageligt til at transportere brændstoffer som benzin og diesel. Vandblæren i gummi har egenskaberne letvægt, sammenfoldelig, slidbestandig, antifald, stærk miljøtilpasningsevne, bekvem bæring og enkel brug. Indgangs- og udløbsåbningerne har en indre diameter på 36 mm, som er velegnet til påfyldning med en fedtpistol. Olieåbningen på gummivandblæren forsegles med en skråkant for at sikre pålidelig olietætning. Den ydre væg af gummivandblæren behandles uden lys og flammehæmmer, og dens farve er kedelig grøn eller andre farver.

Dens tekniske parametre er de samme som de tekniske parametre for 20L gummi vandblæren.

Hvordan bruges gummitvandsblæretank?

Ved påfyldning med en fedtpistol. En gummi vandblære skal bæres (gummi vandblæren skal ikke løftes fra jorden). Påfyldningsvolumen må ikke overstige 7L. Eller løft gummi vandposen fra jorden, olien uden olieudslip er den maksimale påfyldningsmængde. Påfyldning af forskellige brændstoffer skal markeres tilsvarende. Det anbefales, at den samme gummievandblære kun kan fyldes med en type olie.

rubber water bladder tank

Hvordan transporteres gummitvandsblæretank?

1) Placer den direkte i bagagerummet på bilen: Fjern først de skarpe genstande inde i bilen, og læg et stykke tape, lærred osv. Prøv at komme tæt på fronten på bilen for at forhindre punktering under pludselig bremsning.

2) Sæt hånden fast på sidepanelet på bilen med et reb gennem gummivandblæren.

3) Placeret i den specielle ramme af transportkøretøjets flade spand.

Hvordan man fylder køretøjet med brændstof i gummiblandingstanken?

Når du fylder køretøjet med olie, skal du først åbne olieportdækslet, løft gummivandsblæren med den ene hånd, og hold det nederste håndtag med den anden hånd, og fyld brændstofpåfyldningsporten mod brændstoftanken. For et køretøj med en tank-mund dybt begravet i køretøjets karosseri, kan bælgen udtages fra gummitvandsbeholderens påfyldningsåbning og skrues fast på brændstofpåfyldningsporten, og bælgen indsættes først i tankens munding, og derefter tændes tankning udført.

Genbrug af gummit vandblæretank:

Den anvendte gummi vandblære skal genanvendes i tide til yderligere brug. Når gummievandblæren er taget ud, skrues bælgen ind i olieporten. Det kan rulles op eller opbevares fladt i kælderen.


Et par af:Fleksibel brændstofopbevaringstank Næste:Hvordan laves vandblære