Blød flydende opbevaringstank til vand og gas

- Apr 24, 2019-


Opbevaringstank til blødt vand er en slags sammenfoldelig vand- eller gasbeholder fremstillet af polyurethan (TPU) overtrukket klud ved hjælp af termisk bindingsteknologi. Som vi alle ved, har denne slags foldbare vandtanke forskellige former og specifikationer. fordi denne type vandtanke har let vægt og besætter en lille plads og er lette at transportere ,, Den er vidt brugt inden for olie, kemisk industri, industriel produktion, brandbeskyttelse, konstruktionsteknik, landbrug og skovbrugsvanding, genanvendelse af vand og andre felter. De sammenfoldelige opbevaringsblærer kan tilpasses i henhold til kundens specifikationer, former, farvekrav. De kan også opnå transport, airdrops, løftning, trækning af vand og andre operationer.

Disse flydende opbevaringsblærer er velegnet til midlertidig og langvarig opbevaring af væsker i fødevarekvalitet, såsom drikkevand, syltetøj, mejeriprodukter og industrielle væsker såsom benzin, diesel, jetbrændstof, industrielt fedt, svag syre og alkaliske kemikalier, ikke-organisk opløsningsmiddelkemikalier og opbevaring af nitrogen. , brint, argon, naturgas og andre kemiske gasser og acetylen, biogas, halmgas og andre brændbare kemiske gasser og industrielle lagringsgasser med lavt tryk.

Velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere information: admin@softliquidtank.com

Soft Water Storage Tank


Et par af:Sådan rengøres PVC-belagt presenning vævet stof? Næste:Sammenfoldelige brændselscelleblæretanke, der bruges i fly, helikoptere og køretøjer