Princippet om vægttab gennem svømning

- Apr 18, 2018-

Alle ved, at svømning er en slags systemisk øvelse. Ikke alene kan du tabe dig, men også forbedre dit hjerte og lungefunktion, udøve musklerne i din krop og især holde sig til regelmæssig intensiv træning. Måneder af indsats vil gøre dig "genfødt". Og   folks krop og sind er blevet helt afslappet   i vandet, så denne sport er ofte blevet en favorit for kvinder at tabe sig. Men hvad er princippet om at tabe sig ved at svømme? Vi vil forklare detaljeret.

1. Svømning i Kina oppustelig voksen swimmingpool   kan forbruge en masse energi for at opnå vægttab. Dette skyldes det faktum, at modstanden mod vand under svømning er langt større end luftens modstand, når du er på land. Svømning forbruger flere kalorier. Vandets termiske ledningsevne er 24 gange luften, og vandtemperaturen er generelt lavere end lufttemperaturen, som også bidrager til varmeafledning og varmeforbrug. Derfor er den energi, der forbruges under svømning og den energi, der forbruges under kørsel, meget større, så vægttabseffekten er endnu mere udtalt.

china outdoor swimming pool factory.jpg

2. Svømning kan undgå lemmer og lændehvirvelskader. Når du udfører vægttabsøvelse på jorden, fordi den overvægtige person har en stor kropsstørrelse, er kroppen, især de nedre ekstremiteter og de nedre dele af kroppen, underlagt en stor mængde tyngdekraftbelastning, således at træningsevnen er reduceret, træningsapparatet er let træt, og interessen for den vægtreducerende øvelse er stærkt reduceret, og det er muligt. Skader på underbenets led og ben. Mens svømning udføres i vand, bæres en betydelig del af den overvægtige kropps tyngde af vandets opdrift, og underekstremiteterne og taljen er let afslappet, og risikoen for skade på ledd og knogler er stærkt reduceret.

De vil helt sikkert spille en rolle ved at tabe sig, hvis fedme folk insisterer på at svømme i lang tid,


Et par af:Oppustelig swimmingpool er meget udbredt Næste:Analyse af Bestway ramme understøtter swimmingpool operation