Køretøjstransport TPU brændstofblære

- Dec 23, 2019-

Køretøjets transportbrændstofblære er lavet af TPU-højpolymer-kompositmateriale, som er bundet med brændstofbestandigt klæbemiddel. Det er slidbestandigt, flammehæmmende og blødt og kan foldes efter ønske. Det er meget praktisk til opbevaring og har en lang levetid. Produktet bruges hovedsageligt til opbevaring af vand og er det bedste udstyr til vandoverførsel. Dernæst vil jeg give dig en detaljeret liste over dens egenskaber.

Transportbrændstofblæren er lille i størrelse og let i vægt, hvilket er meget praktisk til transport, håndtering og vedligeholdelse. Dets vandindløb og udløb er alle forbundet med hurtige samlinger, så det undgår de kedelige brugskrav, er let at betjene og hurtigt og er meget velegnet til hurtig udvikling af forskellige industrier.

Ud over disse grundlæggende karakteristika har det med hensyn til anvendelsesmiljøet også en stærk evne til at modstå klimaet, ikke begrænset til regionale forhold, selv i fjerntliggende og kolde områder. Vandet, der opbevares i brændstofblæren, er ikke farligt at fordampe, men kan også forhindre, at vand forurenes. Det er en sikker og bekymringsfri brændstofbærende container.

Under transporten vil bilkroppen ikke blive beskadiget på grund af den dårlige vejoverflade, der forlænger bilens levetid. Egenskaberne ved sammenklappelig opbevaring reducerer pladsforbruget og gør det praktisk for folk at bruge. Det har også en god tætningsegenskab, så det kan bruges til at opbevare nogle flydende materialer med skarp lugt ud over vandlagring.

Vi er specialiserede i alle slags fleksible vand-, fisketank- og brændstofblærer. Kontakt os, hvis du leder efter bløde blæretanke.

E-mail: admin@softliquidtank.com

Vehicle transport TPU fuel bladder

Et par af:Hvorfor har vi brug for tørkebestandig vandblæretank? Næste:Fordele ved fleksible bløde brændstoftanker