Hvad er sammenfoldelige regnvandsopsamlings tønder?

- Jul 31, 2017-

Sammenklappelig regnvandsbeholder er en slags beholder, den kan samle regnvand ud for dit hus, så genbrug regnvandet igen, du kan sætte det overalt for at høste regnvand, det er meget miljømæssigt og spare vandressourcer.


I 2007 hørte vi fra en af ​​Australiens kunder besøgte os, vi husker stadig, hvad han sagde, du har ChangJiang River og HuangHe River, så du kan bruge en stor mængde vand frit, du behøver ikke at overveje, om dit afkom har vand eller ej.Dette er en alvorlig kritik mod os og hver af kineserne.

best collapsible rain barrel.jpg

Vandressourcerne på jorden er begrænsede, og hver af os skal spare vand!

Nu vil vi gerne introducere vores regnvandssamlingstønder , de er ikke solide, det kan sammenklappes, når der ikke er vand i det, som kan samle regnvand fra tag til havevanding og vaskebil, opbevare flydende gødning og avl fisk volumenområde er 50 liter, 100 liter, 160 liter, 250 liter, 300 liter, 500 liter, 750 liter, 1000 liter og 1500 liter.

rain barrel collapsible.JPG home hardware rain barrel.jpg

Der er mange brugen til sammenfoldelig regnvand tønde

Da containere er skjulte, kan ekstra kan tilføjes (sammenkædet) eller fyldes ved blot at flytte en slange.

Regn tønder er et af de mange hav-venlige havearbejde valg du kan gøre.

regnfadens hjem depot reducerer også mængden af ​​regnvand, der flyder til spildevandsrensningsanlæg.

Vi så på TV om Nature and Science Channel og rapporterede, at programmet har grønnet dyreparkens primatudstilling og gårdhave ved at installere regnbjælker og cisterner for at høste vandafstrømning fra hustage.

Du kan kontakte os for at få mere information om det.

WhatsApp er +86 13201555591, e-mail er connie@softliquidtank.com


Et par af:Kender du sammenklappelig ballastvandstank? Næste:Global vandressourceundersøgelse-MaiJieKe sammenklappelige beholdere til vand