Hvad er brugen til sammenklappelig vandbærer?

- Jul 31, 2017-

Vi kan lave mange størrelser af sammenklappelig vandbærer med 5liter, 8liter, 10liter, 15liter, 18liter, 20liter, måske kan du finde dem omkring os.

collapsible water carrier with tap.jpg

Kender du mere om, hvad der bruges til sammenklappelig vandbærer? Sammenklappelig vandbærer taske er lavet af højkvalitets HDPE materiale af høj kvalitet, som er vandtæt, foldet i lille størrelse, ingen vandlækage, ikke bange for at falde fra højt sted, de er holdbart vand luftfartsselskaber.

Sammenklappelig vandbærer taske er egnet til biludstyr, rejser, fiskeri, udendørs vandreture, tropper camping træning, arbejdere felt arbejde mv, og sammenklappelig vandholder taske er meget udbredt. Hvert element er en uundværlig artikel for folk, der går ud til sundhed og bekvemmelighed, og er en meget praktisk reklame gave, og produktet har karakteristika for uskyld og miljøbeskyttelse.

5 gallon collapsible water bag.jpg collapsible water container 5 gallon.jpg

Sammenfoldelig vandbeholder 5 gallon til katastrofeforebyggelse, der anvendes i Japan jordskælv nødsituation.Et par af:Hvad er verdens vandbesparende dag? Vandopbevaringsblære kan hjælpe dig! Næste:Kender du EAN-kode, der bruges i eksportemballage?