Hvor kan vi bruge sammenfoldelig mobil fiskedam?

- Mar 25, 2019-

Den sammenklappelige fiskedam, også kendt som den mobile fiskedam, der bruger en speciel dobbeltsidet PVC-belagt nylonklæde til poolen. PVC med høj styrke bruges som skelet. Det har fordelen ved høj rivning, anti-friktion, anti-aldring, smukt udseende og så videre. Det er let at installere. Hvis det ikke bruges, kan det foldes og gemmes. Denne sammenfoldelige fiskedam er let at installere, sikker at bruge og behøver ikke meget plads.

Hvor kan vi bruge denne sammenfoldelige fiskedam?

Det er det første valg for folkeskoler, børnehaver, regeringsagenturer, villaer i samfundet og også for familier; Dets ikke-giftige og høje styrkeegenskaber gør det til en revdamme, der erstatter cementdamme og glasfiskedamme. Det kan også bruges til yngleopdræt, udstillinger til akvatiske produkter, familie svømmebassiner osv.

Vi kan give dig PVC mobile fiskedam, sammenklappelig fiskedam med forskellige størrelser. Vores produkter eksporteres til oversøisk marked med stor mængde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter en sammenfoldelig fiskedam.


collapsible-mobile-fish-pond

Et par af:Sammenfoldelig anvendelse af blødt vandbeholder Næste:Hvad betyder noget du skal være opmærksom, når køber fleksible mobile pvc fisk tank?