Sammenklappelige brændstofblærer 5gallon med 12 stk. Sendes til Maine af UPS

- Oct 12, 2019-

Den 27. september fandt vi et brev med emnet: Jeg spørger om KSD-011 foldbare brændstofsblærer 5 gallon, da vi sorterede søppelpostkassen,. Efter at have fulgt op med Bill i flere gange, bestemte vi den mængde, han havde brug for, også adressen og telefonnummeret. I dag sender vi foldbare brændstofblærer 5 gallon med 12 stk via UPS, Bill får brændstofblærerne inden for en uge.

Taiwan-forfatter Sanmao sagde engang, at hvis hun ville vælge et ideelt hjem, ville hun vælge Maine. Det er et fascinerende sted. Maine ligger i New England i det nordøstlige hjørne af USA. Sydvesten støder op til New Hampshire. Maine er berømt for hummer og solnedgang. Hummerproduktionen her tegner sig for cirka tre fjerdedele af det samlede beløb i USA, så folk kalder det også "Hummer State".

Vi har startet forretninger med flere og flere kunder via internettet, som lader flere kunder vide om 5 gallon foldbare brændstofblærer. Dette produkt er meget velegnet til små luftfartsundersøgelsesklubber og bilklubber.

Hvis du kan lide dette produkt, bedes du kontakte os. E-mail: admin@softliquidtank.com

Foldable fuel bladders 5gallon

Et par af:Pude Pvc vandtank brugt til teltballastning til Thomas fra Tyskland Næste:PVC-ramme Rundformet fiskedam sendt til Uganda-kunde