Gå tilbage til Alibaba.com eller ej?

- Mar 27, 2019-

Gå tilbage til Alibaba.com eller ej?

Vi havde et møde for at diskutere, om vi har brug for at vælge en anden netværksplatform til at fremme sammenfoldelig vandtank og brændstofblære af os i 2019?

Som vi kendte er Alibaba.com en af de største B2B-platforme i verden. Vi var en af de kinesiske superleverandører på Alibaba.com fra 2008 til 2016.


阿里1阿里2


Vi mødte flere handelsvenner og klienter, da vi var på Alibaba.com i løbet af 8 år, vi er også venner undtagen forretningspartnere, så vi takker Alibaba.com.


Nu er vi i tvivl om alibaba.com, vi har fået flere forespørgsler fra potentielle købere, vi gør vores bedste for at levere et rimeligt tilbud til dem, følge op igen og igen, men intet resultat overhovedet, hvor er alle blomster gået?

Uanset hvad vi går tilbage til Alibaba.com, håber vi, at enhver handelsvenlig eller puchaser kan finde os af Google.com, selvom vi ikke er på Alibaba.com, vi er altid her og tjener oprigtigt for dig.


Et par af:Kundefeedback af PVC vandblære fra Saudi Arabien Næste:Vores vandtank vil gøre det bedre med støtte fra vores regering