Er Alaska virkelig en familie For hver planet?

- Feb 28, 2018-

Nogle mennesker siger, at Alaska har alt, et stort antal af gletsjere, det højeste bjerg i Nordamerika - Denali peak, verdens unikke vildtreservat... Selv flyet er afgørende.

airplane use portable jerry can 20liter.jpeg

I Alaska, den største stat i USA, er mange byer i Alaska lukket for trafik, så luftfartsindustrien er veludviklet. Vandflyver travel er ikke ualmindelige i Alaska, og næsten hver by har en lufthavn. Som ankerplads, Taujina, Fairbanks frosne døde hest, Wiseman, mund, Barrow... Hver af disse byer har en lufthavn i hver by.

fuel tank 20liter for airplane.jpeg

Landsbyen pendler går hele vejen til flyet så meget at flyet er blevet den mest populære transportform her, med en pilot licens for hver fem mennesker, hvilket er grunden til Alaska er den mest folkerige stat i USA.

private airplane with fuel bag 5gallon.jpeg

De fleste af kunder vælgebærbare jerry can 20 literfra os, det er transportabel og foldable, lys i vægt, spare plads og betjene let, det også kaldesmini brændstof taskeogflyvebenzin brændstoftank.

fill  fuel by portable jerry can.jpg

brugeren tilføje luftfart kerosen til fly, nogle dunke på jorden

THer er mange iskold søer i Alaska, og vandflyvemaskiner er en enorm bidragyder her, især i Anchorage. Forankring er den største by i Alaska og også har en af verdens største vandflyver lufthavne - Houde sø vand lufthavn. Anchorage, Anchorage city har 18% af luftfartøjets familie, private fly eller byen af Anchorage særlige symbol!

 

I nogle dele af Alaska, sneen er omkring otte måneder gammel, og overfladen af sneen kan nå frem til en dybde af 5-6 meter, hvilket gør Alaska en mest praktisk middel til transport med fly. Før den arktiske cirkel i flere byer som frosset byen døde hest Yukon og andre ikke-levedygtige veje findes lufthavnen for levering af leverancer, og endda som en ambulance (ambulance).

 

For Alaskan folk er at tage et fly bare en almindelig måde at leve. Det er normalt omkring $ 20.000 til at købe en vandflyver, som er billigere end at købe en bil. Dette er sandsynligvis en af grundene til hvorfor næsten hver familie i Alaska har et luftfartøj.

 

Flyet er faktisk et vigtigt transportmiddel i AlaskaSelv om ikke alle familier har en plan


Et par af:Udsnit af fleksible Pvc blå vand blæren vil blive sendt til Senegal Næste:Prøve af fleksibel pvc vandtank vil blive sendt