Løgvandstanke bruges meget i feltprojekt

- Sep 03, 2019-

I februar 2015 modtog vi en forespørgsel fra Thailand. Vi har været i kontakt med denne kunde i de sidste 3 år, og vi havde endelig en vellykket samarbejde i disse dage.

Jeg modtog kundens ordre i sidste uge. Han køber flere løgvandblære og serval puder vand blære tank prøver. Som han sagde: Onion Top er til opbevaring af dekontamineret vand, og puden Tank er til opbevaring af rent vand.

I dag leverede denne gæst et billede. Som det kan ses på dette billede, blev løgvandstanken brugt i udendørs eller markprojekter.

客供附图(2019-8-6)

Vi vil gerne fortælle dig, at løgvandsbeholder er et enkelt produkt, den har en kugleventil på sidebunden. Du skal lægge vandslange i toppen af løgtanken, og folk skal først holde vandfløjen, og løgvandsbeholderen står ved sig selv med vandpåfyldning og påfyldning.

Mange kunder vælger løgvandstank til opbevaring af vand, til kunstvanding, til markdrift, til gråt vand med mere. Vandblærebeholderens kapacitet varierer fra 50 liter til 10.000 liter. Sammenlignet med jern dåser eller hårde plast tromler, er den bløde vandpose let at transportere og har ingen krav til brugsmiljøet. Efter brug kan den foldes og placeres væk, som kan genbruges næste gang.

Hvis du vil vide flere detaljer om løgvandstank, er du bare tøv med at kontakte os.


Et par af:Vandblærepude-tanke, der sendes til Spanien Næste:20 liter Jerry Flex brændstofblære leveres til Alaska