Pude Brændstofsblære 5m3 i 10 stykker sendes til Pakstan

- Dec 31, 2019-

En af kunderne fra Pakistan, der har interesseret sig i pude-brændstofblære, vi kontakter hinanden i mange tid, han planlagde at købe 5m3 i 10 stykker til opbevaring af diesel. Vi kan lave 2,0 tommer indtag / udtagsventil på toppen af brændstofblæren, også en luftrel i ef på toppen.

flexible oil tank for transformer oil

Vi vil sende sammenfaldbare regnfade ad søvejen til Karachi havn i Pakistan i dag.

Pude-brændstofblære er specielt designet til midlertidig opbevaring af brændstof, olie, vand, kemiske og andre væsker. Standardtypen er lavet af stærkt trækkende polyester. Rammens arbejdsmateriale er terylenstof belagt med speciel polyurethan på begge sider. Den samlede stoftykkelse af TPU-materiale er 1,35 mm.

material of pillow transformer oil storage tank carton packing of pillow fuel bladder

Pudeolieblære bruges i vid udstrækning i feltingeniørprojekter, og olie opbevares for at give energi til projektet. Vi leverer olietanke med et stort antal for den kinesiske hær til brug i marken. Nogle store stationer eller nationale kraftværker, og nogle store kemiske anlæg bruger også denne form for fleksibel olieblære.

Vi har brug for at informere dig om, at pude-brændstofblære kan opbevare følgende væske:

Generelle c hemikalier, l ubricerende olier , et tilsætningsstof, t ransformator o il, p lastificeringsmidler, syntetisk form , d etergent,

s ilicater, e mulsioner, alt altionioner, n atural l atex, s yntisk l atex, g lycerin, p rinting blæk, b ase o il, g lycoler,  

p olyoler, w hite o il, h erbicid, f ertilizers, c oconut o il, rust i nhibitors.


Et par af:Nej Næste:Glædelig jul og godt nytår