Hovedpudeopbevaring Regnvandstank med paraply til Nepal-kunde

- Dec 13, 2019-

Vi fandt en ny anvendelse af PVC-vandblæretank som vandingsvandsbeholder. I de sidste tre måneder kontaktede vi en nepalesisk kunde, der bad om at lave en paraply. Der blev lavet et tomme hul midt i paraplyen for at forbinde paraplyen med PVC-vandblæretanken. Det indsamlede regnvand kan holdes i vandtanken gennem dette hul, og urterne kan vandes med regnvand. De vil plante et stort område af kinesisk urtemedicin i Nepal.

Sidste uge rejste vi til Shanghai for at møde klienten fra Nepal med den lille prøve, sagde gæsten, vores regnfaldsforhold er 250 mm pr. År. vores paraply skal være i stand til at fylde tanken, så vi har brug for 2 ark til en tank. ikke kun det, Nepal er et kuperet land. samlet regn brug til at være i 3 måneder af året, anden tid er tør. der er ingen vandressource i tør sæson. men det er potentiale for frugter, grøntsager og medicinske nav. 48% eller 2,5 millioner husstande af den samlede befolkning forlader i et kuperet område.

Vores pakke med vandtank betyder, at vandlagringsblærens størrelse er 3 M x 1,5 M x 1,2 M længde, bred og højde eller ikke mindre end 5000 liter kapacitet. denne blære indholdsindtagelse og udløb definitivt med rørforbindelse facilitet og lukning. dens holdbarhed skal være mere end 10 år.

paraply betyder vandtæt to separate ark klud, 3 M x 3 M størrelse. 10 hul i hver 1 meter omkreds med sølvafdækning til brug ved hjælp af plastik til at opsamle vand under regn. midt på arket skal have hulfastgørelse med stålkoppe til sammenføjning af rør til afgivelse af vand til tanken. Dette hul skal dækkes af et net for at filtrere elsklen eller andre ting, der kan blokere røret.

Kunden er meget tilfreds med vores prøver. Han sagde, at han ville komme til yderligere diskussion med os i marts 2020. Mængden er omkring 5000 sæt. Til sidst ville han samarbejde med os ved kreditbrev.

Pillow storage rainwater tank

Pillow storage rainwater tank in production

Et par af:10.000L drikkevandsblæreholdere til militær Næste:Fleksible stålrammer, der understøtter tanke - Opdræt af fisk i PVC